Mit is nyújt a Mozdulj Gamer?

A Mozdulj Gamer Mozgalom egy társadalmi felelősségvállalásként indított kezdeményezés, hogy felrázzuk, megmozgassuk a gamereket, színesebbé tegyük a közösség programjait, illetve hogy nagyobb általánosságban szembeszálljuk a játékokkal, játékosokkal kapcsolatos sztereotípiákkal. A mozgalom emellett teret ad minden olyan, egészséges életmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatos kezdeményezésnek és kommunikációnak, ami a fiataloknak fontos lehet.

 

És miért fontos ez a szülőnek?

A mozgalom mögött az ország legnagyobb gamer rendezvénysorozata, a PlayIT, és a legnépszerűbb gamer magazin, a GameStar áll, kiemelt támogatóként pedig a Generali a Biztonságért Alapítvány segíti munkánkat. Havonta kínálunk ingyenesen látogatható programokat, melyek megkönnyítik a gyerekek sportválasztását, egészséges életmódra ösztönzik őket, és nem utolsó sorban remek közösségépítő erővel bírnak. Emellett a PlayIT rendezvényein, valamint a GameStar online és print felületén szakértők (pszichológusok, pedagógusok, szociológusok, gamifikációs szakemberek) segítik az egész családot abban, hogy együtt értsék meg modern korunk kihívásait, könnyebben tudjanak kommunikálni egymással, tudatosabban éljenek.

 
 
  
Kövesse a Mozdulj Gamer Facebook oldalát, hogy időben értesüljön minden ingyenes programról, olvashasson szakértői írásokat, aktív tagja lehessen mozgalmunknak.