Gyakran ismételt kérdések

Mi lesz rossz idő esetén?

Kedvezőtlen időjárás esetén esőnapot tartunk, ami azt jelenti, hogy a rendezvény várhatóan egy vagy két héttel később kerül megrendezésre.

Milyen ruhában érkezzek a rendezvényre?

Ruhádat úgy válaszd meg, hogy kényelmes legyen, és ne zavarjon a mozgásban, és ne zavarjon, ha kicsit koszos lesz, mivel a sporteszközök kipróbálása során előfordulhat.

Veszélyes-e a Lasertag?

A Lasertag csak annyira veszélyes, amennyi veszélyt a környezet is jelent. Hatalmas előnye a hasonló játékokkal szemben, hogy nincs semmiféle lövedék, nincs becsapódás, nincs fájdalom.

A PlayIT Gamer card regisztráció megegyezik, a Mozdulj Gamer regisztrációval?

Nem egyezik meg a két regisztráció. A Mozdulj Gamer rendezvényein való részvételhez külön kell regisztrálni a www.mozduljgamer.hu oldalon. A PlayIT Gamer Card egy kedvezmény kártya, melynek igényléséhez a www.playitcard.hu oldalon tudtok regisztrálni.

Ha regisztráltam a rendezvényre, de mégsem megyek el, az jár valamilyen következménnyel?

Természetesen semmilyen következménye nincs, ha nem jelensz meg a rendezvényen.

Mit hozzak magammal a rendezvényre a belépéshez?

A regisztrációkor, vagy a kártya átvételekor a munkatársaink ellenőrizhetik az adataidat, (pl. hány éves vagy, valóban te vagy-e jogosult átvenni a kártyát) így kérjük, hogy a biztonság kedvéért legyen nálad valamilyen igazolvány.

Mikor kapom meg a PlayIT Gamer Card-om /kártyámat/?

Ha a Mozdulj Gamer oldalon regisztráltál, akkor a helyszínen a PlayIT Gamer Card átvételi ponton tudod átvenni a kártyádat. Amennyiben a PlayIT Gamer Card oldalon regisztráltál, akkor az ott megjelölt módon fogod megkapni.