Archív esemény

Chio Mozdulj Gamer - Gokart verseny

Időpont: 2017. július 02. vasárnap - Add a naptáradhoz!

Egy újabb különleges Chio Mozdulj Gamer sportprogramon vehettek részt, ezúttal az autóversenyzésbe kóstolhattok bele. 2017. július 2-án vasárnap a Silverkart autópályánál várunk benneteket 14 órakor, ahol menő gokartokba pattanhattok és versenyezhettek egymással. Minden jelentkezőnek egy futamra van lehetősége, a legjobbak pedig végül a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövetével, Unfielddel is megmérkőzhetnek. 

A megszokott programok sem maradnak el, lesz csocsó, darts, pingpong, kosár, Batak reakciófal, valamint két pályán pörög majd a bowling és a biliárd. Természetesen Xbox kioszkokon is egész nap mehet a játék.

Maximálisan 170-en tudtok majd gokartozni összesen, a futamokhoz szükséges kuponokat pedig érkezési sorrendben adjuk ki, ezért különösen fontos, hogy időben érkezzetek meg

A gokartpálya használata magassághoz kötött (minimum 125 cm), ezt tartsátok észben! A gokartozáshoz mindenkinek ki kell töltenie továbbá egy felelősségi nyilatkozatot. 18-év alatt ezt a törvényes képviselőnek kell aláírnia, tehát vagy előre töltésetek le a nyilatkozatot és írassátok alá szüleitekkel, vagy pedig hozzátok magatokkal őket is a rendezvényre. Ide kattintva éritek el az említett nyilatkozatot.

Mint mindig, a rendezvény most is ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Ide kattintva éritek el a regisztrációs linket!

Helyszín

1108 Budapest, Kozma utca 3.
Silverkart autópálya

Vezess ide