Archív esemény

Chio Mozdulj Gamer - LaserForce Bajnokság

Időpont: 2018. november 03. szombat - Add a naptáradhoz!

November 3-án a gamerek elfoglalják a Duna Plazában található LaserForce pályát, a Chio Mozdulj Gamer következő sportrendezvénye ugyanis egy itteni nagyszabású lasertag bajnokság lesz. Hét fős csapatok bizonyíthatják majd be a bajnokság során, hogy nem csak az FPS játékokban, hanem a valóságban is tökéletesen céloznak. A helyszínen kapni fogtok egy kártyát, ami folyamatosan rögzíti majd játékbéli teljesítményeteket, sőt tárolja az elért achievementeket – igen, külön extra feladatokat is teljesíthettek majd a csata során, pont mint egy igazi videojátékban. 

A két meccs között sem fogtok unatkozni, ugyanis a LaserForce pálya előterét a Chio Mozdulj Gamer szervezői teletöltik Xbox-kioszkokkal és versenyautós szimulátorokkal. Mindezeken felül egy igazán izgalmas bombahatástalanítós játékot is kipróbálhattok, amely során gamer tematikájú kérdésekre kell felelnetek, és a helyes válaszok birtokában fogjátok majd tudni, milyen számkódok bepötyögése és milyen színes drótok elnyisszantása vezethet a detonáció elkerüléséhez. 

Ahogy mindig, a Chio Mozdulj Gamer aktuális rendezvénye is teljesen ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött. Ide kattintva tudtok regisztrálni a LaserForce Bajnokságra. 

Időpont: 2018. november 3., 10:00-18:00
Helyszín: Duna Plaza (Váci út 178., Budapest, 1138)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Helyszín

Váci út 178., Budapest, 1138
Duna Plaza

Vezess ide