Archív esemény

Chio Mozdulj Gamer a PlayIT-en

Időpont: 2017. november 18. szombat - Add a naptáradhoz!

November 18-án és 19-én ismét elfoglalják a gamerek a budapesti Hungexpo területét, ekkor kerül megrendezésre az Xbox One PlayIT Show. Ahogy az utóbbi években már megszokhattátok, a Chio Mozdulj Gamer sportprogramjai is szerves részét képezik ennek a gamer ünnepnek.

A Helloworld-Új Nemzedék színpadon a PlayIT A csarnokában mindkét napon neves szakértők tartanak majd előadásokat a tudatos internethasználatról, az online zaklatás problémájáról, a videojátékok oktatással való összekapcsolásáról, és az IT szektor temérdek munkalehetőségéről. Ezekre az izgalmas beszélgetésekre mindenképpen érdemes beülni, utána pedig a testmozgás sem maradhat el. A Chio Mozdulj Gamer Arénában reflexfal, csocsó- és pingpongbajnokság, kosárlabda, driftverseny és jéghoki várja a sportolni vágyó vendégeket, ráadásul népszerű youtuberekkel együtt próbálhatjátok ki mindezt. Sőt, Keszthelyi Vivien autóversenyző is ellátogat a Chio Mozdulj Gamer Arénába, vele szimulátorversenyben mérhetitek össze ügyességeteket. A verseny során az SBR Racing szimulátoraiba ülhettek be.

A regisztráció a megszokott módon történik, de nem árt sietni, hiszen most 200 regisztráló számára ingyenes belépést biztosítunk a vasárnapi PlayIT Show-ra. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

 

Helyszín

Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Hungexpo

Vezess ide