Archív esemény

Chio Mozdulj Gamer - Vízibicikli verseny

Időpont: 2017. szeptember 08. péntek - Add a naptáradhoz!

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom aktuális nagykövete, vagyis DoggyAndi már nagyon várja, hogy végre találkozzon veletek. Erre szeptember 8-án kerül sor, mikor a Mozgalom következő izgalmas rendezvényén együtt görkorizhattok és csónakázhattok Doggyval. 14:30-kor a budapesti Hősök terén görkorcsolyás akadálypályán bizonyíthatják rátermettségüket azok, akik úgy érzik, DoggyAndinál is gyorsabban képesek lesznek teljesíteni a szlalompályát. Az sem gond, ha esetleg nem tudtok saját görkorit magatokkal hozni, a szervezők is készülnek 36-os és 45-ös méret között pár korcsolyával. 

16 órakor indul a közös csónakázás a Csónakázótavon. 20 darab menő vízibicikli és 10 kétszemélyes kenu áll azok rendelkezésére, akik benne vannak a buliban. Miután mindenki begyakorolta a vízi járművek irányítását, kezdetét veheti maga a verseny. A tavon 100 darab Chio strandlabdát szórnak ki a szervezők, ezek közül kell a versenyzőknek a lehető legtöbbet begyűjteni a rendelkezésükre álló idő alatt. A tíz legeredményesebb csapat pedig magával a nagykövetasszonnyal, DoggyAndival mérkőzhet meg a döntőben. Erre a versenyre kétfős csapatok jelentkezését várjuk! 

Ne felejtsd el jelezni a hivatalos Facebook eseményen sem, hogy te is ott leszel!

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Helyszín

Budapest, Olof Palme stny. 5, 1146
Városliget-Csónakázótó

Vezess ide