Archív esemény

PlayKID - Chio Mozdulj Gamer programok

Időpont: 2017. május 27. szombat - Add a naptáradhoz!

Természetesen május végén sem maradtok újabb Chio Mozdulj Gamer rendezvény nélkül. A PlayKID-del együtt, május 27-28-án lesz a következő ingyenes sporteseményünk, a Millenárison ( Kis Rókus utca, Budapest, 1024.).

A megszokott és közkedvelt Mozdulj Gamer programok mellett most is készültünk egy meglepetéssel, ez pedig nem más, mint a Reakciófal, avagy Batak. A rendezvényen nem csak kipróbálhatjátok ezt a különleges eszközt, hanem a magyar YouTube egyik fenegyerekével, Beniipowával is összemérhetitek legjobb időeredményeteket! Emellett a szokásos kosár, csocsó, pingpong, trambulin, a menő mászófal és lesiklópálya páros és az akadálypálya várja mindazokat, akik velünk tartanak ezen a gyereknapi megmozduláson! Fuss Velünk akadémia-testtömegindex (BMI) mérést is tart, illetve részt vehettek egy 3 kilométeres sétás állapotfelmérésen. 

Ahogy már megszokhattátok, a Chio Mozdulj Gamer programok teljesen ingyenesek, ugyanakkor regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva eléritek a regisztrációs űrlapot. 

 

Helyszín

Kis Rókus utca, Budapest, 1024.
Millenáris

Vezess ide