Chio Mozdulj Gamer előadások, informatív programok a PlayIT EXPO színpadán

A budapesti Xbox One PlayIT Show EXPO színpadán a korábbi Chio Mozdulj Gamer színpad és a MasterCard videós színpad összeolvad és egy fergeteges közös programmal vár benneteket.

Most szombaton, vagyis április 29-én elképesztő mennyiségű programmal elstartol az Xbox One PlayIT Show Budapest, ahol a végtelennek tűnő kipróbálható játékok sora, izgalmas versenyek tömkelege és persze a dögös cosplayerek hada mellett egy új helyszín is feltűnik. A Chio Mozdulj Gamer színpad ezúttal egyesül a MasterCard videós színpaddal és közösen EXPO színpadként jelennek meg a PlayIT-en.

Ezen a színpadon pszichológusok, sportolók, edzők, és tanárok bevonásával olyan fontos, sok gamert érintő témákról lesz majd szó, mint a játékfüggősé, az internetes zaklatás, vagy éppen a Kék Bálna jelenség. Könnyedebb témákról is beszélgetünk természetesen, így szóba kerül a sportválasztás témaköre, illetve körüljárjuk a jégkorong és a pankráció témáit is. 

Mutatjuk a pontos programot, így biztosan nem maradtok le semmiről sem!

Gyertek el ti is, április 29-én a Hungexpón természetesen ti is kérdezhettek az EXPO színpad vendégeitől a beszélgetések folyamán. 

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala