Archív esemény

Xbox One PlayIT Show Budapest – Chio Mozdulj Gamer programok

Időpont: 2017. április 29. szombat - Add a naptáradhoz!

Ismét rengeteg programmal érkezünk április 29-én az Xbox One PlayIT Show Budapestre, természetesen az örök kedvenc, a lasertag sem maradhat el.

A tavaszi szezon legnagyobb gamer rendezvénye, vagyis a budapesti Xbox One PlayIT Show nem lehetne teljes a Chio Mozdulj Gamer programjai nélkül. Ebben az évben minden eddiginél több izgalmas sportágat szeretnénk nektek bemutatni, még sosem érkezünk ennyi érdekes programmal. 

A Chio Mozdulj Gamer színpadon egész nap érdekes beszélgetéseket hallgathattok meg, a sportágválasztó előadáson például az is kiderülhet, hogy számotokra melyik lehet az ideális sport. Ügyességeteket a hat zónából álló PlayIT Warrior akadálypályán tehetitek majd próbára, de lesz természetesen Kinect Sport, jéghoki és csocsó is. A pankráció szerelmesei a legprofibb magyar harcosok küzdelmeit is megnézhetik, itt  bizony nem szabad finomkodásra számítani!

Két Mozdulj Gamer program most is ingyenesen kipróbálható lesz. A buborékfoci egy igazán sikeres Mozdulj Game rendezvény után tér vissza, ezúttal a PlayIT-en is hatalmas buborékokba bújva kergethetitek a lasztit. A másik ingyenes sportprogram a mindenki által kedvelt lasertag lesz, amire előzetesen kell regisztrálnotok. Ehhez ide kattintva ki kell töltenetek egy rövid regisztrációs űrlapot. 

Találkozunk április 29-én a Hungexpón! 

Helyszín

Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Hungexpo

Vezess ide