Chio Mozdulj Gamer fan art pályázat – Hősök a pályán

Szeretsz futni? Vagy kosarazol? Netán a kondiban nyomod a súlyokat? Mit szólnál, ha kedvenc játékod hősei is veled tartanának?
 
Kapd elő művész éned és mutasd meg nekünk, hogy kedvenced milyen szettben róná a kilométereket! Nincs más dolgod, mint elolvasni a szabályzatot, készíteni egy ütős rajzot, beküldeni a képet és bezsebelni az értékes nyereményeket! 
 
Rajta hát, olvasd el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, majd kezdődhet az alkotás!
 
Téma:
Oké, szóval a kedvenc hősöd veled tart az edzésben. Szuper! Na de egy menő karakter nem jelenhet meg ám akárhogy! A te feladatod kitalálni, hogyan nézzen ki. Válaszd ki kedvencedet és tervezz neki egy sportos skint!
 
Nevezési időszak:
A pályázat április 3-án kezdődik, és április 30-án 23:59 órakor ér véget. Szigorúan vesszük a határidőt, az ezután beérkező műveket már nem fogjuk elfogadni.
 
Kategóriák:
Két kategóriában lehet nevezni, technika szerint:
– tradicionális
– digitális
 
A pályázatra több képpel is lehet nevezni, akár ugyanabban, akár külön kategóriában, de csak egy rajz kerülhet díjazásra.
 
Zsűrizés:
A beérkezett pályaműveket a Chio Mozdulj Gamer csapata fogja értékelni, kategóriánként 3-3 helyezettet választunk.
A zsűrizés során a rajzok ötletességét, ábrázolásmódját, technikai minőségét stb. fogjuk értékelni.
 
Eredményhirdetés:
A nyertes műveket május 4-én a Chio Mozdulj Gamer és PlayIT facebook oldalán hirdetjük ki. A díjak átvételéről a nyerteseket e-mailben értesítjük.
 
Nyeremények:
Mindkét kategóriában az alábbi nyereményekkel díjazzuk a legjobb alkotásokat: 1. helyezett: 25.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány + Chio ajándékcsomag 2-3. helyezett: Chio ajándékcsomag (Steelseries egérpad, póló, Chio termékek)
 
Nevezés módja:
A kész rajzokat e-mailben várjuk az info@mozduljgamer.hu címre. A tárgysorba írjátok be a neveteket és azt, hogy „Chio Mozdulj Gamer rajzpályázat”
 
Az e-mailben a következő információk szerepeljenek:
– teljes név
– életkor
– melyik kategóriában neveztek
– kit ábrázol a kép
– írjatok pár sort az alkotásotokról, például milyen technikával készült, milyen eszközökkel, mennyi idő alatt, mi volt a koncepció stb.
 
Aki a tradicionális kategóriában nevez, a szkennelt kép mellett küldjön egy fotót is a rajzról. (ez csupán az ellenőrzésre szolgál)
Aki a digitális kategóriában nevez, mellékeljen 3 fázisképet a rajzfolyamatról. (ezek is csupán az ellenőrzéshez szükségesek)
Ha valaki ezeket a kért képeket nem csatolja, a pályázatát érvénytelennek tekintjük!
 
Fontos! A képet ne illesszétek be az e-mailbe, hanem csatolt fájlként adjátok hozzá!
 
Rajzok technikai kritériumai:
A képeket .jpg vagy .png formátumban lehet beküldeni. Figyeljetek rá, hogy jó minőségű, nagy felbontású képet küldjetek (300 DPI, kb. 2000px a hosszabbik oldalon)
Tradicionális rajzoknál csak jó minőségű, szkennelt képeket fogadunk el, fényképeket nem!
 
Kis segítség tradicionális rajzokhoz: szkennelésnél a DPI mindenképp 300 legyen, hogy tényleg szép legyen a beküldött kép minősége. Fénymásoló üzletekben vagy papírboltokban tudtok A3 vagy A2 méretű rajzokat is szkenneltetni.
 
Fontos! A tradicionális és digitális technikát nem lehet kombinálni! Az ilyen rajzokat sajnos nem tudjuk elfogadni a pályázaton.
Mit értünk ezalatt?
– ha rajzoltok valamit pl. ceruzával, beszkennelitek, majd grafikus programmal még rárajzoltok egy kicsit, pár elemet, pár effektet, az nem oké.
– ha a szkennelt képet felturbózzátok, retusáljátok, megváltoztatjátok a színeit, szűrőt raktok rá, az sem oké.
– ha készítetek egy vázlatot(!) ceruzával, beszkennelitek segítségnek, majd ez alapján készítetek egy teljesen digitális rajzot, az már oké.
 
Természetesen tudjuk, hogy egy szkennelt kép nem adja vissza egy az egyben az igazit, így egy pici korrekciót azért megengedünk:
– egy pici vágást, hogy ne látszódjanak a lap szélei
– egy pici színkorrekciót, hogy ne legyenek olyan sápadtak a színek
 
A verseny szabályzata:
– kizárólag saját alkotással lehet nevezni a versenyre! A lopott vagy akár csak részben lopott alkotásokat automatikusan kizárjuk a versenyből!
– az ízléstelen, pornográf, obszcén vagy egyéb módon sértő képeket kizárjuk a versenyből!
– ha a beküldött rajz nem felel meg valamelyik kritériumnak (méret, kategória, hiányos adatok…), kizárjuk a versenyből!
–> ezért nagyon figyelmesen olvassátok el a szabályzatot! Ha valami nem egyértelmű, kérdezzetek bátran!
– minden versenyző tudomásul veszi, hogy a beküldött képeket a Chio Mozdulj Gamer szervezői felhasználhatják további promóció céljára.